Bewertungen von Tante Lies Zwijndrecht

Neue Beurteilungen

2.0
Andre
21 Januar 2024

Besteld voor afhalen, niemand aanwezig, deur op slot. Telefonisch niet bereikbaar. Is dat lekker.

Dominique van Dijk
1 Januar 2024

Even vergeten te melden dat ze op vakantie zijn. Niet op de voicemail, niet op de website, niet op social media vermeld. Gewoon kunnen bestellen en betalen via de website en vervolgens voor een dichte deur staan op oudejaarsavond. Wat een domper. Uiteindelijk uit alle hoeken van de koelkast en voorraadkast kliekjes te voorschijn moeten toveren voor ons gezin en onze gasten. Ik hoop dat ik snel m’n geld terugkrijg. Gelukkig nieuwjaar.

Matthias
7 Oktober 2023

Eten online besteld en afgerekend. Bij het afhalen bleek het restaurant 'gesloten in verband met vakantie'......

Avinash
15 Juli 2023

Ik heb eten besteld gister om af te halen. Maar jullie zijn op vakantie en ik heb al wel betaald.. hopelijk krijg ik nog mijn geld terug

Willie
28 Mai 2023

We hebben besteld, maar niks ontvangen. Erger, we zijn naar jullie toegereden. Jullie waren dicht. Dit was nergens te vinden op de website, we konden ook gewoon bestellen. Wij maar wachten! Nu nog mijn geld terug.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Corrie van Dongen
28 Mai 2023

Bestelling geplaatst ophalen 12.10 on line betaald. Niets te eten gesloten. Gelieve met spoed mijn geldbterug te storten. Schande zeeer slechte reclame

de Vos
12 Mai 2023

Het eten was heerlijk en goed warm!

Astra
22 April 2023

We hadden een twee-persoons rijsttafel met vlees besteld. Het was netjes op tijd klaar en het was heerlijk! We konden er twee keer van eten, zo veel was het. Hartelijk dank, we hebben ervan genoten!